Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindenfele

Álláskeresés

Mindenféle · 1 hete
Szörnyen nehéz állást találni a mai világban eddig azért nem találtam munkát mert tanfolyamra jártam miután elvégeztem reménykedtem de a mai napig kapom a visszautasító leveleket.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Mindenféle · 4 napja
Soha ne éld bele magad, hogy megkapsz egy állást ha állásinterjúra hívnak. Ezt a hibát sajnos én mindig elkövetem. Az eddigi tapasztalataim még, hogy nyelvet mindenki beszéljen ha lehet többet is. Nekem megvan a német középfokú nyelvvizsgám 7 éve szereztem meg de nem használtam, ezért egy álláskeresés során nem veszem hasznát csak jól mutat az önéletrajzomba. Most elkezdtem újra németet tanulni mellette meg az angolt, hogy tudjak a későbbiekben olyan állásra jelentkezni, ahova kell a nyelvtudás. Nagyon sok olyan hely van ahova jelentkezik az ember de még elutasító e-mailt sem kap. Volt arra is példa, hogy hónapokkal később hívtak be állásinterjúra. A másik példa amibe most vagyok, hogy fel kell tölteni több álláskereső oldalra is az önéletrajzokat. A tegnapi napon hívtak és ajánlottak egy állást amire még nem jelentkeztem. Megtalálták az önéletrajzomat és felhívtak, ma még várok egy újabb telefont további megbeszélés miatt és ismét beleestem abba a hibába, hogy reménykedek...
Mindenféle
Kedves Olvasók ez a blog rólam a mi életünk legfontosabb eseményeiről fog szólni, emellett az általam olvasott könyvek és életmód valamint receptek találhatóak meg itt. Remélem néhány embert sikerül inspirálnom minden tapasztalatunkat leírom és gondolataimat. Dóri vagyok 26 éves jelenleg munkanélküli.